Baka tåra på konditorns vis v 26

Kursinnehåll
Ansökan
Kostnad

 

Lär dig hantverket att baka tårta. Under kursen lär du dig att utifrån bra råvaror göra alla ingredienser och moment från grunden.

Under kursen får du prova att tillaga tårtor på ett professionellt sätt. Göra allt från grunden men bra råvaror och teknik som proffsen gör.

Vi går igenom klassiska tårtor lär oss göra bottnar, fyllningar, dekorationer. Du övar grundläggande kunskaper i råvaruhantering och hur du ska gå till väga för att resultatet ska bli en vacker och god tårta. Du kommer naturligtvis också smaka en massa tårta under veckan. Alla mat och bak intresserade är välkomna.

Material:
Materialkostnad 100 kr.

Medtag till kursveckan: 
Arbetskläder

Max 10 deltagare

Kursledare: Amalia Andersson

Amalia på Konditorn & Bagarn, Stockholm. Har varit inom yrket i snart 10 år. Är utbildad både på gymnasium och högskola. Har gesälldiplom i både konditori och bageri.

Kontakt: mangs-amalia.andersson@live.com

 

Sista ansökningsdag: 1 maj 2019

Antagning sker efter den 1 maj.

Besked om antagning skickas till din e-post.
Därefter skickas mer information om kursstart och boende mm till dig som är antagen.

Du ansöker digitalt.

Kostnader:

Lägsta kostnaden för att gå kursen är 1.900 kr (kost, ej boende)

Kost och logi i enkelrum 4.100 kr
Kost och logi i logement (10 bäddar) 2.600 kr
Kost (ej boende) 1.900 kr

Bekräftelseavgift: Antagning till kursen sker efter den 1 maj,
därefter kommer du att få en faktura hemskickad till din folkbokföringsadress på en bekräftelseavgift 1.000 kr.
Detta dras av från slutfakturan eller återbetalas om kursen blir inställd.
Slutfakturan skickas ut i samband med kursstart.

Mer information om detta i antagningsmeddelande.

Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte bekräftelseavgiften.

Har du frågor angående boende maila info@morafolkhogskola.se

Material:
Materialkostnad 100 kr.

TEST
Ansökan stängd

 

Kurstid: 24 – 28 juni 2019

Sista ansökningsdag: 1 maj 2019